Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 31 de juliol del 2011

EIXIDA 30/07/2011 SELLENT, ANNA, SUMACARCER.

Bonica eixida la que férem ahir dissabte, tant per la ruta com per la asistencia de bikers, com és nota que hi ha gent de vacances i que fa bon oratge.
9  bikers acudirem; Javi Company, Paco Mellado, Ferràn, Fede, Javi Benavent, Juanri, Raúl Salòm, Julian i Jo.

La ruta ja l´hem fet moltes vegades pero per això no deixa de ser més divertida, moltes sendes per el port de carcer i camí de Sellent,, alguna pujadeta imposible aon hem tingut rivalitat per vorer qui pujava més alt, i una escapada final fins el poble desde abans de Alberic que ha arrivat a bon terme i han deixat al personal reventat.
El esmorzar a Anna al Bar Lolo´s aon no tornarem més ja que 7 euros per un bocata i un plat de olives sense fer-mos ninguna copa ni res hens ha paregut caret.

La tornada direcció Sumacarcer i la baixada l´hem feta per la senda de la costa, espectacular descens, després a Antella i per Alberic a casa.
Perfil de la ruta;

Hem tingut només una incidencia, bueno dos, ja que Javi Benavent a punxat dos vegades, i mentres ell canviava la roda els demes feien fotos:
Melli

Juanri

Els primos

Tota la cuadrilla, un currant i 8 mirant.

A vorer qui arriva més alt a la rampa impossible abans de Sellent, la lluita ha estat molt igualada;
Fede

Javi Company

Melli i Ferràn

Juanri

Julian

Raúl
A final no sabria dir qui a arrivat més amunt , vaig a deixar-ho en empat entre Fede i Juanri.
Ara unes fotos creuant el riu sellent, la boira que és veu era la basca i humitat asfigiant que hi havia al  ambient.Tornada cap a casa.

Açò és tot, la setmana que ve més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada