Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 11 de juliol del 2011

EIXIDA 09/07/2011 MONTANYA BLANCA, QUATRETONDA, LLOCNOU, ENOVA.

Este dissabte hem gaudit de la companyia de companys de altres penyes del poble i de les rodalies i la veritat és que això hens agrada molt.
Fins a 9 bikers en total, Javi Company, Javi Benavent, Ferran, Paco Mellado, Fede, Ruben dels Trenca cadenes, Alfonso, Juanjo i Jo hem acudit a la cita del dissabte a fer esta divertida ruta en la que ens han ensenyat tres sendes que no coneixiem que valen molt la pena.

Primer hem anat fins a Barxeta per pujar la montanya blanca i baixar per la senda de la mallà a buscar el barranc de la pedrusca i de allí a Quatretonda a esmorzar pero baixant al poble per la senda de la V, una passada de senda que no coneixiem.
La tornada l´hem feta per carretera fins a Lloc nou aon hem tornat a fer un parell de sendes, primer la que va fins al aerodrom de Enova i després la que va del port del sapo a la hermita.
A la fi casi 50 km amb 1100m de desnivell molta calor i una ruta molt interesant.

El perfil de la etapa:

Açò és tot la setmana que ve més i al dia 22 la nocturna aneu preparant les llums i els xupetins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada