Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 17 de juliol del 2011

EIXIDA 16/07/2011 SUMACARCER,SENDA DE LES DONES, TOUS.

Quina calor que està fent ja, eixir els dissabtes és una bona proba de resistencia amb estes temperatures que estem tenint.
Ahir 5 bikers desafiarem està calor i ferem una bona ruta per les rodalies de Tous, Javi Company, Fede, Quique Balaguer, Paco Peiró i Jo.

Anàrem fins a Sumacarcer per pujar al alt del palmeral per la pista que va serpentejant amb unes vistes espectaculars de la presa de Tous  i unes rampes de casi el 25%, una vegada dalt anàrem a baixar per la senda de les dones i alguna sendeta més després per anar a esmorzar al Bar Avenida de Tous, espectacular esmorzaret com sempre.

Després d´esmorzar tornada per la finca de les bresquilleres fins a Gavarda i per la vora del riu Xuquer fins a casa amb un total de 65 km i abans de la una del migdia a la sombreta, objectiu cumplit.
Perfil de la etapa i unes imatges;


Pujant desde Sumacarcer.

El alt del palmeral.

Bocates al Bar Avenida de Tous, energia pura.

Paco i Fede peleant amb el bocata.

Açò és tot, la setmana que farem el divendres la nocturna, anirem a sopar a Bellús o a Guadasequies al faro si està obert, apunteu-se al xat del costat si veniu i si porteu companyia, pot vindre dones, amants , amics etc , es tracta de fer penya i vida social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada