Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 10 d’agost del 2011

EIXIDA 06/08/2011 FINCA PEROT, ROMAGUERA, BELLUS.

Este dissabte dia 6 d´agost entre vacances, festes dels pobles i demés histories només hem acudit 6 bikers, Javi Benavent, Ferràn, Julian, Fede, Quique i Jo.

Hem anat a la finca de Perot aon hem gaudit de les trialaeres tant de pujada com de baixada, després hem creuat el port de Benigànim per anar a buscar la hermita de Romaguera i creuant la via del tren de Alcoi a les sendes que hens porten a Bellús aon hem esmorzat i hem coincidit amb els nostres amics de la Penya EL REPELÓ d´Alberic.

La tornada l´hem feta tots junts, once en total,  per la senda del aigua fins a Xàtiva, que per més vegades que passem sempre és divertida, i creuant el saladrar de la LLosa de Ranes  a la font amarga i a casa.

Perfil de la etapa:


El pilot per darrere.

El pilot per davant.

Ara de més prop.
Quan pasavem per  el saladrar el termometre del nostre amic Esteban marcava 41ºC, algo de calor si que notarem si.
Açò és tot, la setmana que ve més, que hem d´acomiadar als membres del grup que s´hen van a Leon a fer la PEDALES DE LEON, ja ens ho contaran quan tornen.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada