Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 11 d’abril del 2010

EIXIDA 10/04/2010 LA POBLA-SELLENT-SENDES DEL PORT DE CARCER-LA POBLA

Huí erem 2 bikers dels Punxarodes, Raúl Salom i jo, em quedat amb uns amics del poble i de Carcaixent,Javi Company i els 2 Pacos, per fer  junts la eixida del dissabte i així compartir rutes i experiencies, la jornada ha esta magnifica, molt bon dia , bon esmorzar a Sellent i una ruta molt divertida.
No han segut molt kilòmetres pero si moltes sendes trialeres, molt tècniques i alguna que altra un poc perillosa, hi ha que anar en compte.
Les vistes des de els paratges del port de Carcer són molt bonics, amb molta vegetació i infinitat de sendes que no coneguem i això que les tinguem a un pas de casa.
Al fi després de pedalar per les sendes tot el matí, dos punxades de Raúl i algun que altres sustet amb la bici adelantant-me per damunt del cap ens han eixit 42 km i 1150 metres de desnivell positiu acumulat.
La setmana que ve més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada