Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 27 d’abril del 2010

EIXIDA 24/04/2010 BARRANC DE LA PEDRUSCA,PLA DEL CERVOL,QUATRETONDA,CANTERA DE BARXETA.

Este dissabte teníem per fi una temperatura  ideal per a la pràctica de la btt, 6 bikers hem acudit al parc a les 8 del matí ,Ferran,Paco,Quique,Javi Company,Juanri i jo.
La ruta que hem escollit ha estat molt bonica, el barranc de la pedrusca i el pla del cervol ,recorreguem la part menys coneguda de la serra del Buixcarró per unes sendes molt divertides en les quals tens que treure a reullir tota la técnica i fer algún tramet combinat perque esta casi imposible de ciclar, molta senda per a entrenar la tècnica,algún que altre contratemps sense més consecuencies que el susto i un esmorzaret a Quatretonda al Bar Jaguar de categoria com sempre.


La tornada per les canteres,primer la del port de Benigànim i després de una dura i tècnica pujada baixem a la cantera de Barxeta per a tornar per aon sempre a La Pobla Llarga.
A la una del migdia estavem al K2 refrescant i comentant les anecdotes del dia.
Hem fet 52 km amb 1200m de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor, almenys eixa és la intencío.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada