Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 13 d’abril del 2010

EIXIDA DIA 12/04/2010 ALT DEL PALMERAL,ALT DEL CAMPILLO,LA GITANA, LA MINGA, DOS AGUAS I TORNADA PER LLOMBAY AL CANAL JUCAR TURIA, TOUS I A LA POBLA LLARGA.

Ruta que he fet jo sol per a inspeccionar-la i poder  incorporar-la al calendari de rutes dels Bttpunxarodes,és una ruta de molta pista pero amb molt de desnivell acumulat, bona ruta per agafar fons i poder entrenar per a fer les marxes llargues, vaig disfrutar vegent paisatges que mai havia vist i això que no estan relativament lluny.
He fet esmorzar a les 10:00 i el angelus a les 12:00 en ruta, només he parat 15 minuts en total per menjar i carregar aigua a dos fonts, eixint a les 7:45 h de La pobla Llarga he fet 112,80 km en 6:30 hores de pedal a una mitja de 18,3 km/h i un desnivell acumulat positiu de 2.197 metres.
Unes fotos de les vistes, espectaculars, la repetiré pero afegint-li la pujada al pico del ave de Dos aguas ,fent una ruta de uns 150km per a tot el dia.

El partidor del tormento chino.

Un ramat enorme de cabres

Baixada de la gitana

                                                    La màquina, espactacular el seu comportament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada