Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 31 de març del 2010

EIXIDA 27/03/2010 ALT DEL PALMERAL, TOUS, FINCA BRESQUILLERES, LA POBLA LLARGA.

Este dissabte ens hem presentat tan sols dos bikers de nou per a fer una ruta típica ,molt bonica, amb unes vistes impressionants desde el alt del palmeral i una baixada sempre perillosa com és el tallafocs o trialera que baixa a Tous.
En la pujada al alt del palmeral desde Antella ens hem trobat amb els amics del Club Btt El Repeló de Alberic, hem fet la pujada  tots junts fins a la trialera, ells anaven a fer la senda de les dones.
Després de esmorzar al Bar Avenida de Tous la tornada l´hem feta per la finca de les bresquilleres que esta preciosa en esta epoca tota plena de flor, per cert el castell que estàn construint al punt més alt de la finca és una passada, açí el podeu vorer.


Després a casa per la rampa criminal de baixada fins a Gavarda i el riu albaida, Beneixida la vella i Castelló de la Ribera.
Al fi hem fet 50 km i 900m de desnivell acumulat.
D´açi a 15 dies tornem asperem que amb més gent ja per a les rutes del dissabte.

MOLTES FELICITATS A FEDE, MEMBRE DEL NOSTRE GRUP I A  SUSI, LA SEUA SENYORA, QUE HAN SIGUT PARES  EL DIA 22/03/2010,MOLTES FELICITATS ALS DOS I MOLTA SORT A PEP EN ESTA VIDA QUE COMENÇA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada