Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 19 d’abril del 2010

EIXIDA DIA 17/04/2010 LA BARRACA-SIMAT-PLA DE BARBER-CARCAIXENT- LA POBLA LLARGA

Un altre dissabte amb moltes possibilitats de pluja pero açò no va impedir que la gent acudira a la cita setmanal amb la btt,5 bikers acudirem al parc malgrat el mal oratge: Javi Benavent,Quique,Ferran,Fede i Boro.
La ruta escollida va ser la de La Barraca, pla de barber, parada i fonda a Simat per reposar energies que falta fan per a la dura pujaeta del Pla de Barber.
Aquesta ruta és molt bonica per les paisatges tan bonics que podem vorer, te trams técnics molt divertits,i fortes pujades tant de asfalt com de pedres, el travesar el camp de golf ens va dur algún problemeta perque en teoria està prohibit, pasarem rapidet i no ens digueren res.Quan estiga acabat el camp de golf tindrem que buscar una ruta alternativa per arrivar a Simat.
Després de esmorzar a Simat de Valldigna les fortissimes rampes de la cantera per pujar al Pla de Barber pasaren factura a més de uno i els membres menys rodats del grup, que es reincorporaven després de una lesió com Ferran i de la paternitat com Fede, patiren el que no està escrit en la pujada, pero tots aconseguirem arrivar dalt.
Ens reagruparem i tots junts tirarem cap a la Casella, a buscar el pas del llop i  a casa.
Al fi ferem 57 km amb 1100 m de desnivell acumulat.
La setmana que ve més i millor, asperem que la asistencia continue augmentant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada