Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 15 de març del 2010

EIXIDA 13/03/2010 FINCA DE PEROT,PORT DE BENIGANIM, BELLUS,COVA NEGRA.

Per fi un dissabte amb bon oratge, algo fresquet pero especial per a la btt. Només Quique i Jo hem eixit hui, entre falleros i baixes per accident ens hem quedat en cuadre.

Dura i molt tècnica pujada per la finca de perot per eixir al port de Beniganim i de alli a Bellús per esmorzar.
Hem coincidit amb els companys de Hui no Caurem de Xàtiva i amb els de Bici Natura de Castelló de la Ribera esmorzant al bar de la casa de la cultura.
Després de esmorzar tornem per el estret de les aigues i la cova negra a buscar les salines de Manuel i La Pobla LLarga.
Lamentar el accident d´un  company de Bici Natura que s´ha trencat la cadera en un accident al pas de les arcaetes de Alboy, desde açi li desitgem una rapida recuperació.
Quique i jo també caiguerem pero sense consecuencies i es que baix les arcaetes de tanta aigua que ha passat este hivern s´ha fet un borró al asfalt que només tocarlo la bici rellisca i t´hen vas a terra, per favor tots els que passeu aneu amb precaucío.
Com sempre abans de dinar ja estavem a casa amb 58 km i 1100 metres de desnivell acumulat.
A la setmana que ve després de la cremà més, bones falles a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada