Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 1 de març del 2010

EIXIDA 27/02/2010 PORT DE CARCER, SELLENT, ESTUBENY, ANNA, SUMACARCER.Cinc Bikers acudirem este dissabte a les 8 del matí al parc, Ferran, Paco Mellado, Quique, Fede i Jo. Ja va notant-se que s´arrima el bon oratge..Hem fet  una ruta molt bonica, amb no molta dificultat física només que és llarga te 62 km i si prou tècnica.
Ens dirigirem cap a Castelló de la Ribera per anar a les trialeres del port de Carcer, que són molt divertides, direcció a Sellent.

A Sellent agafarem la senda que va per el costat del riu, que travesaren 3 vegades una d´elles amb aigua per els genolls,aon Quique va punjar per fer honor al nom de la nostra penya que ja feia temps que no l´hin feiem, fins a Estubeny i d´açi a Anna per esmorzar esta vegada al bar Gallego,tambe varem esmorzar be.


Després d´esmorzar anarem a buscar Sumacarcer per caminals d´horta i pujant un portet per baixar la trialera de la senda de la Mare de Deu aon Ferran va tindré un xicotet accident que li costarà 12 dies de escaiola per una fisureta al braç encara que va tornar fins a casa pedalejant el màquina, desde açi animar-te Ferran i a fer reposo i recuperar-te prompte que si no quan tornes només faràs que xuplar roda.
Al fi ferem 62 km amb 1200m de desnivell acumulat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada