Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 20 de març del 2010

EIXIDA 20/03/2010 BARXETA, MONTANYA BLANCA, QUATRETONDA.

Un dia ja primaveral , de fet és l´últim día de l´hivern i ja s´ha notat, la temperatura era molt bona rondant els 20 ºC i un poc enboirat .

Només 2 bikers hem acudit hui a la cita semanal amb la BTT, Paco Mellado i jo. Hem fet una ruta molt dura i técnica fins esmorzar a quatretonda, al bar Jaguar per cert de luxe com sempre,  i després una  tornada molt ràpida a casa amb temps per fer-mos un refresquet al K2 inclòs ja que a les 12:30 ja estavem a La Pobla.

La pujada a la montanya blanca espectacular, molt trencada amb molta pedra solta, hem hagut de apretar-mos els maxos per pujarla combinaeta per cert.
Abans de la montanya blanca hem tingut un xicotet percanç amb un riuet que creua el camí de asfalt i hem imitat al Papa el Mellado i jo i besant el terra, resultat ell el braç ple d´arraps i jo la cama esquerre i el culotte que pareixien el aca de Caramarga dels pegats que porte, menys mal perque haguera pogut ser pitjor.
Després de la montanya blanca unes sendes molt divertides fins arrivar a la pista del Buixcarró i de allí a Quatretonda baixant per la trialera fins al poble.
Després d´esmorzar tornada a La Pobla per la pista del Buixcarró de baixada fins al Pla de Corrals, Barxeta i a casa.
Total del dia 56 km , 1200 m de desnivell acumulat, un grapaet de arraps i molta diversió.

El dissabte que ve més i recordeu que per al diumenge els amics del BTpabajo de Enguera ens han convidat a anar a la KDD´10, son 46 km i 1150 m de desnivell acumulat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada