Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 2 d’octubre del 2011

EIXIDA 01/10/2011 TOUS, TRIALERA, GAVARDA

Només 4 bikers eixirem ahir, Javi Company, Fede, Paco Mellado i Jo, entre el mal oratge i les plogudes de la nit ha fet que la asistencia siga poco pero bona.

Fugint-li al aigua hem decidit anar direcció Gavarda per pujar a Tous per la pista de Antella i després baixar per la trialera a esmorzar al bar Avenida de Tous on el tio Juan es porta sempre de categoria amb nosaltres.

Quan anàvem per dalt de Tous ja ens ha deixat caure les primeres gotes i després baixant per la trialera també pero hem pogut esquivar-les de miracle i arribar aixuts al bar.

Una arruixaeta mentrés esmorzàvem i tornada per la finca de bresquilleres fins a Gavarda i per Beneixida la vella cap a casa, arribada a casa a les 11:50 hores, més prompte que mai, i només arribar al poble un altre ruixat del que ens hem lliurat  de miracle.



Així teniem el cel per dalt de Tous

La tronada la teniem damunt.

Açò és tot la setmana que ve més


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada