Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 25 de setembre del 2011

EIXIDA 24/09/2011 MOIXENT, RIU CANYOLES, BARRANC DE VALLMELOS, BARRANC DE LA FOS.

Molt bonica la ruta que ferem ahir amb uns paisatges espectaculars per dins dels barrancs tant de Vallmelós com el de la Fos.

Fins a 8 bikers acudirem ahir a fer esta ruta nova al nostre calendari que de segur repetirem, erem Javi Benavent i el seu fill Marc, Javi Company, Fede, Juanri, Quique Balaguer, Ferran, i Jo.
Ens desplaçarem a Moixent  per a eixir des de allí seguint una senda que va per dins del riu Canyoles i ens du fins al restaurant El Serrano on començem a entrar al Barranc de Vallmelos, un barranc espectacular amb unes vistes realment impressionants, el seguim casi que tot de pujada prou forta fins al Càmping Los Carasoles on esmorzarem.

Després d´esmorzar seguim creuant per la muntanya fins a una senda que ens du en forta baixada al Barranc de La Fos on comença un altra senda de baixada que és de les millors dels nostres voltants que ens portarà al punt d´inici.

Una ruta molt completa de 45kms i 800 metres de desnivell acumulat.El perfil i unes fotos:


Inici de la senda de riu Canyoles



Pujada per el barranc de vallmelós.



Barranc de Vallmelós



Quique estudiant l´entorn

Arrivant a los carasoles

Font de les Arenetes, al Barranc de la Fos

Açò és tot, la setmana que ve més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada