Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 23 d’octubre del 2011

EIXIDA 22/10/2011 CANTERA DE BARXETA, PARE ROMAGUERA, BELLUS.

Este passat dissabte acudirem 5 bikers a la nostra cita setmanal amb la btt, Javi Company, Javi Benavent, Fede, Ferran i Jo.
Ferem una eixida molt completa amb un poc de tot, una distancia bona de prop de 60 kms i un desnivell acumulat de casi 1000 metres.

Començarem pujant per la cantera de Barxeta fins la part de dalt de la finca de Perot on agafarem direcció al port de Benigànim, després per la ermita del pare Romaguera a les divertides sendes de la presa de Bellús i a esmorzar a Guadasequies al Faro, de categoria com sempre encara que ens costa un poc més caret.

Després d´esmorzar per cremar alguna de les mils calories que hem agafat amb el esmorzar light hem anat a fer la dura pujada del dipòsit del aigua de Bellús i la senda que ens du al port de la Serra Grossa.

Hem baixat el port fins al merendero Pedro per agafar de nou la senda del aigua fins a Xàtiva i després per el Saladrar de la Llosa de Ranes a buscar les sendes de les salines fins a Manuel i cap a casa amb l´objectiu complit de un altre dissabte de diversió amb bona companyia, esport i bona hora de tornada a casa.

Unes imatges i el perfil de la etapa:


Fede i Javi arrivant dalt de la cantera.

Agafant un poc d´aire abans de continuar.

Ferran beneint el esmorzaret de parrillada del faro.

És veneno pero està pa morirse de bò.

Açò és tot, la setmana que ve més i recordeu que tenim sopar per tots el punxa-rodes i amics de la btt que ens vulgueu acompanyar, a les 21:00 ens vegem al K2, confirmeu asistencia al sopar per reservar la taula al Bar Arizona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada