Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 16 d’octubre del 2011

EIXIDA 15/10/2011 SELLENT, ANNA, SENDA LA SOLANA.

Molt bona ruta la que hem fet hui els 7 bikers que hem acudit a la cita setmanal amb la btt, Javi Company, Javi Benavent, Fede, Ferran, Raúl, Paco Mellado i Jo.

Hem anat per les sendes del port de Carcer fins Sellent i seguint el riu per la senda que´l voreja fins a Estubeny i Anna on hem esmorzat al Bar Marchena a la vora del L´Albufera de Anna.
Cal dir que hem tingut una caiguda de Raúl sense conseqüències greus a la senda del riu, un grapat de repelons al braç, més avall veureu la foto, per a que no se li oblide esta setmana que te que eixir més en la btt i menys en la flaca.

Després d´esmorzar la tornada l´hem feta pujant a la finca de Quicorro per Estubeny per baixar la senda de la Solana fins a Sellent i tot seguit anar a buscar el port de Carcer i cap a casa que es feia tardet i les forces anàven acabant-se que hem fet una ruta de 60kms i casi 1000 metres de desnivell acumulat.

Ací teniu el perfil i unes fotos:


Les màquines descansant.

Amb ànim després d´esmorzar.

Les ferides de guerra de Raúl.

L´albufera de Anna.

Baixan la última senda que arriba a Sellent.

Açò és tot, la setmana que ve més.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada