Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

divendres, 19 d’agost del 2011

EIXIDA 18/08/2011 BUNYOL, DOS AGUAS, LA POBLA LLARGA

Menuda eixida ens arrearem ahir Javi benavent, Isaac I Jo.
Ferem una eixida que portava planejant desde feia molt de temps, he unit diversos traks per anar de l´estació de renfe de Bunyol fins a casa passant per el embalse de Forata, Dos Aguas i finalment a Tous i a La Pobla.
La ruta és llarga, vora 90km i dura, te 1500 metres de desnivell acumulat i uns 4km aproximadament que som impossibles de fer dalt la bici i també costen molt de fer a peu, és un tram que va del kilometre 50 al 54 aon és pot ciclar un 80%.


Les vistes de tota la ruta són espectaculars, hem disfrutat molt i hem vist cabres monteses en 3 ocasions, aguiles volant per dalt de nosaltres.. i uns paisatges impressionants.

Perfil de la etapa:


A la estació de Sant Isidre.

Estació de Bunyol.

Presa del pantano de Forata


Esmorzant al bar de Hector Barbera a Dos Aguas

Un oasis, a migdia, al mig de ningun lloc, perfecte.Açò és tot, la setmana que ve farem un altra eixida de estes extraordinaries.
En este link teniu totes les fotos de l Eixida.
Totes les fotos Bunyol-La Pobla Llarga

El dissabte més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada