Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dijous, 25 d’agost del 2011

EIXIDA 24/08/2011 ALCOI, LA POBLA LLARGA

Quina ruta més bonica hem fet hui, hem anat a Alcoi amb el tren per tornar rodant fins a casa,80 kms i casi 1100metres de desnivell acumulat per a fer una ruta preciosa, travessant el Barranc del Cint, La serra Mariola, La senda del enginyers, etc.
Hem anat 6 bikers, Isaac i Juan Carlos "el rei" de la penya El Repeló i Javi Benavent, Ferran, Fede i Jo dels Punxa-rodes.
Hem tingut un poc de problema amb el tren ja que s´ha retrasat per una averia i ens ha fet eixir casi dos hores més tard del que pensàvem el que ens ha fet agafar tota la calor.

Hem arribat a esmorzar al càmping de la serra Mariola a les 11:30 del matí, després hem continuat fins a Alfafara per unes sendes i unes pistes precioses per a continuació agafar la senda del enginyers fins al pou clar d´ Ontinyent on hem parat  a tirar-mos un bon escabusó a les seues gelades aigues.
Hem creuat Ontinyent per dins del riu i d´ací ens dirigim a Aielo de Malferit on hem parat a dinar donat que ja era tardet, després de dinar tranquil·lament arrivem a L´Olleria, Bellus i per la casa de la llum a Alboi, Genovès, Lloc nou, Enova i a casa.

Vull donar-li les gracies a Enric de la penya Hui no caurem de Xàtiva que és qui s´ha currat primer esta preciosa ruta i la compartit amb tots nosaltres.

Perfil de la ruta:

Començament del Barranc del Cint

Per dins del barranc

Alfafara, carrer del llavador

 la senda dels enginyers

Ontinyent

dalt la pista de aterrisatge de Enova


Podeu vorer totes les fotos ací:
FOTOS ALCOI-LA POBLA LLARGA

Açò és tot, no tardarem molt en fer-ne un altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada