Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 2 de maig del 2012

EIXIDA DIA 1/05/2012 AVENC, LLUTXENT, PINET.

Molt bon dia per a fer BTT huí dimarts dia de la festa del treball, nosaltres no hem treballat pero hem pedalejat de valent.

Fins a nou bikers hem acudit hui entre amics de La Pobla, Rafelguaraf, Castelló, Sanjaonet i Carcaixent, lo milloret de tota la contorna; Javi Company, Fede Negre, Enric, Vicent, Adolfo, Quique, Javi Benavent, Ferràn i Jo.

La ruta ha estat molt be, hem pujat per L´Avenc a fer una senda de baixada que no haviem fet mai fins a Llutxent, esmorzar en Llutxent i per Pinet hem pujat al Buixcarró i per el Pla de Corrals cap a casa, 60 kms i 1000 metres de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges;


Agrupament a mitan senda, hidratant-me.

Quique, al fons el Benicadell.

Ferràn i Javi Benavent.

Fede Negre, després que diga que no ix mai en les fotos.

Anem moguent...que es fa tard i tenim fam.

Fi de la senda.Açò és tot, el dissabte que ve ens vegem a les 7:50 a l´estació, anirem a fer la senda del portalet.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada