Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 13 de maig del 2012

EIXIDA DIA 12/05/2012 ANNA, SUMACARCER

Ahir tornarem a fer esta bonica ruta cap a Anna per el riu Sellent i les sendes del Port de Carcer pero amb una variant nova que va ser la baixada a Sumacarcer per una senda que no coneixíem i que va resultar ser la més tècnica de les 5 que baixen des de dalt de la muntanya a Sumacarcer.

La asistencia va ser espectacular en un dia de molta calor un poc prompte per a tanta pero que a la gent li agrada per a fer btt, erem 8 bikers, Paco Tudela, que ja feia temps que no venia i amb màquina nova, Jaume, que després del seu debut va repetir, Javi Company, Paco Mellado, Fede Tormo, Ferràn, Quique i Jo.

El mati va anar molt be amb bon ritme i arribada poc després de les 10 del matí al Restaurant El Gallego de Anna on tinguérem la visita de Susi i el nanet Pep per esmorzar amb nosaltres.

Després d´un magnífic esmorzar la tornada amb molta calor cap a Sumacarcer, pugem el port i la baixada per la trialera molt divertida i perillosa, afortunadament tots arribarem be i a la marxeta cap a casa per Antella, Gavarda la vella i Alberic.
A la fi 60 kms  , casi 700 metres de desnivell acumulat i un altre dissabte amb els amics de la btt que és el més important.

Perfil de la etapa i unes imatges;


La rampa maleida, aquesta vegada tampoc.

Creuant el riu Sellent.

La rampa d´Estubeny, només 3 no feren peu, Javi Uno.

Fede un altre d´ells.

SI NENA, Ferràn un altre.

Tornada direcció Sumacarcer.

Açò és tot, la setmana que ve més.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada