Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 27 de juny del 2011

EIXIDA 25/06/2011 LA CASELLA, PLA DE BARBER, SIMAT, PAS DEL LLOP.

Ja estem a l´estiu i el calor comença a notar-se, bona asistencia de bikers, fins a 6 acudirem el dissabte amb ganes de passar un mati divertit practicant el nostre esport preferit  amb bona companyia.
Javi Company, Javi Benavent, Fede, Ferràn, Raúl Salom i JO.

La ruta de sobres coneguda pero amb alguna variant que la feren més entretinguda, començarem per dins del barranc de la casella que no el deixarem fins a casi l´entrada de la casella aon comença la dura pujada primer de asfalt fins al camp de tir i després la pista de graveta fins al pla de barber, pujadeta a bon ritme trencant el pelotó.

Baixada a Simat a esmorzar, acollonant la baixada, i tornada per el traçat de la via verda que unis  Simat amb la Barraca i una vegada alli a buscar el pas del Llop i cap a casa.

En total 60 km i casi 1000 metres de desnivell acumulat i una puxada de Ferràn per fer honor al nom de la penya per supost.


Creuant el barranc de la casella

Per l´antiga via de tren.


Els esbarsers no ens deixaven pas.


Punx-rodes en acció.

Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada