Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 5 de juny del 2011

EIXIDA 04/06/2011 CULLERA, CALVARI, RADAR METEREOLOGIC.

Un altre dissabte de mal oratge i dubtes de si eixir o no eixir, al final encara que a les 4 del matí estava ploguent i que més d´un és va quedar al llit amb por de banyar-se encara acudirem 4 bikers a les 7:30 hores del matí a fer la ruta de Cullera, ruta llarga i plana exceptuant la pujada per el calvari al castell i després al radar metereològic.

Ferran, Quique, Juanri i Jo mon anarem cap a Cullera per la vora del riu marcant un ritme constant de 30km/h que ens va permetre arrivar a bon hora, primer pujarem per el calvari al castell i després pujarem al radar, a les 10:10 h estavem al radar amb 44 km fets, baixada i a esmorzar.

La tornada igual com l´anada per la vora del riu marcant ritme un altra vegada i a les 12:58 hores estavem al k2  amb 90 km a les cames.

Jo no l´havia feta mai pero ens ha agradat molt i la propera vegada baixarem del radar per la senda que va a parar a la part del faro de Cullera.

El perfil i unes imatges molt boniques ja que el millor de esta ruta son les vistes del mar i de les platges que ens envolten.

Per la vora del riu.

Una de les assuts de vegerem.

Per els arrossars.

Dalt del castell.

Ferran i Quique al radar.

Uns fent fotos i altres treballant.

Jo al radar.

Vistes de la costa.

Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada