Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dijous, 7 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 02/10/2010 XATIVA, MONTESA, PLANA DE ENGUERA, SENDA DEL MORO I VALLADA

Este dissabte hem fet un eixida un poc distinta, hem quedat a les 7:45 del matí a l´estació per agafar el tren fins a Xàtiva, 4 bikers hem acudit i gaudit de l´eixida, Javi Company, Fede, Jo i un amic de Javi de Manuel que s´ha unit a nosaltres, Joshué.
Una vegada a Xàtiva anem direcció la Granja de la Costera i Llanera de Ranes per anar per els terrenys aon volem fer el macroabocador, quina llastima esperem que no el façen, fins a Montesa.
Açí comença la pujada més dura de la jornada fins a la plana de Enguera i una vegada dalt anem a buscar la "Senda del Moro" una bonica i molt tècnica baixada trialera que ens durà a Vallada a esmorzar al Bar Bessó com sempre.
Després d´esmorzar la tornada l´hem fet per el camí de Mangay fins a Alcudia de Crespins i d´açi a casa amb el tren que es feia tard.
Açí teniu el resum de la ruta i unes fotos.


Rodant per la Plana de Enguera

Preparats per a la trialera

Començament de la Senda del moro.

Açò és tot, la setmana que ve tenim doble sesió, farem una eixida tranquileta el dissabte perque el diumenge uns quans mon anem a L´Alcudia a fer  la XI TROBADA BTT L'ALCÚDIA 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada