Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 11 d’octubre del 2010

EIXIDA DIA 09/10/2010 LA BARRACA, SIMAT, FINCA DEL PINAR. LA POBLA LLARGA

Este dissabte hem acudit 5 bikers,Paco Peiro, Javi Benavent, Fede, Paco Mellado i Jo a fer una ruta per La Barraca, travessant el camp de golf fins a Simat de Valldigna on hem esmorzat i després per el port de Simat a Barxeta i per la finca del pinar a casa.

El dia anat molt be, les sendes per La Barraca són molt divertides i després la pujada al camp de golf molt dura, per no creuar-lo hem intentat vorejar-lo pero el camí s´acabat i hem hagut de passar per dins de la gespa que estava regant-se, ens han renegat un poc pero sense problemes.

Esmorzar a Simat i tornada pujant el port de Simat a Barxeta i ens hem endinsat a la finca del pinar per vorer el resultat del cremat de fa uns dies, és molt trist vorer com ha quedat el paisatge, tardarem molts anys en vorer eixa montanya com estava.


El camp de golf

Mireu al centre de la foto, 2 bikers creuant.

Esmorzar a Simat

La finca del pinar

Açò és tot, demà anem a La XI TROBADA DE BTT DE L´ALCUDIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada