Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 26 de setembre del 2010

EIXIDA DIA 25/09/2010 LA CASELLA, PLA DE BARBER, SIMAT, BARX, PLA DE CORRALS.

La cosa va animant-se, fa més bona temperatura per a la btt i és nota en la asistencia de bikers, 7 hem acudit huí; Paco Tudela, Javi Company, Juanri, Javi Benavent, Fede, Ferran i Jo.

La ruta com podeu vorer al gràfic de baix ha estat ben completeta amb dos bones pujades, una de terra, la de els cervols de La Casella i un altre port de asfalt com és el que va de Simat a Barx. La baixada del Pla del Barber espectacular i una poca guerra en el pla fins a Simat a buscar el  esmorzar.
La tornada l´hem fet pujant el port de Barx fins a la Puig Mola i per el Pla de Corrals a Barxeta i a casa.
Total 58 km a una mitja de 17,25 km/h i un desnivell acumulat positiu de 1150m.Açò és tot per huí la setmana que ve més i millor, en principi la idea és anar a fer la Senda del Moro que baixa de la plana de Enguera a Vallada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada