Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 13 de novembre del 2011

EIXIDA 12/11/2011 MOIXENT, FONTANARS DELS AFORINS, MOIXENT.

Quina passada de rutón hem fet hui, de les que fan que cada dia ens agrade més aquest esport, uns paisatges espectaculars amb els colors de la tardor als camps de vinyes impressionants tant a la vall de les Alcusses com a la dels Aforins, amb uns camins, sendes i trialeres que ens han deixat un gust de boca indescriptible, la repetirem sense cap mena de dubte.

Ala sortida de la Pobla hem acudit 5 bikers i matinet que la ruta era lluny, a les 7:15 estavem al parc Javi Company, Raúl Salom, Fede, Quique Balaguer i Jo, hem agafat la furgona de Quique i ens hem desplaçat fins a Moixent.

La anada a Fontanars per la vall de les Alcusses ha estat molt be, fortes pujades, alguna de fer a peu per enllaçar en un altre camí molt bonic per dins de la muntanya, una trialera 100% ciclable i una dura pujada per arribar a Fontanars a les 10:15 on hem esmorzat al Restaurant Julio, molt be per cert.

La tornada ha estat mes espectacular encara, primer amb una dura pujada i uns kilòmetres rodejats de frondosos boscs de pins per anar a arribar a la trialera, per mi la millor que conec, primer casi 2 kilòmetres en  suau pujada i després uns 3 kilòmetres de frenètica baixada en la que tens que anar en tots els sentits.

Al final hem fet casi 50 kilòmetres amb un desnivell acumulat de més de 1000 metres i a la una del migdia estavem a la furgona, un dia perfecte.

Perfil de l´etapa i unes fotos:


Fede mirant el paisatge

Raúl en acció

el grup


Hem va cridar la atenció aquesta senyal

Els colors de la tardor al vall dels aforins


Tornada a Moixent creuant unes pinades impressionants.

Açò és tot, la setmana que ve més...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada