Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 6 de novembre del 2011

EIXIDA 05/11/2011 MONTANYA BLANCA, QUATRETONDA

Molt mal oratge el que feia este dissabte amb fort vent, fred i molts nuvols amb possibilitat de ploure, menys mal que al final no ens hem banyat pero a faltat poc.

Hem acudit 5 bikers, Javi Company, Javi Benavent, Quique, Fede i com no Jo, que per cert en honor a Javi Company diré que soc Boro.

La volteta ha estat molt be, en mogut direcció Barxeta per fer la pujada de la muntanya blanca i després hem agafat la pista del Buixcarró fins a Quatretonda per esmorzar al Bar Jaguar.

Després d´esmorzar i veient com havia canviat el temps a pitjor hem decidit tornar el mes rapit possible a casa i refent el camí en poc més d´un horeta estavem a casa amb l´objectiu complert de fer una bona eixida de més de 50kms en un dia que no acompanyava amb molts núvols, fred i fort aire en contra.

Perfil de la etapa:


El grup dalt de la muntanya blanca.

Açò és tot la setmana que ve més i millor.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada