Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 1 de novembre del 2011

CULLERA, CALVARI, LA BOLA, SENDA AL FARO.

Un dia espectacular el que hem tingut hui, una ruta preciosa, una temperatura casi de estiu i una asistencia de bikers espectacular, un 10 en general.

Hem anat Marta, Adolfo, Javi Company, Paco Satorres, Paco Mellado, Ferran, Fede, Quique, Raúl Salom i jo.
 La ruta la tradicional a Cullera per el marge dret del riu Xúquer passant per Polinyà, Riola i Fortaleny fins a Cullera.

Una vegada a Cullera dos ports per puntuar, la pujada al calvari, una pujada dura encara que no molt llarga i amb unes vistes sobre la ciutat i el mar espectaculars i despres la pujada al radar meteorològic, esta mes llarga i amb unes últimes rampes realment dures.
Hem baixat per la senda que unis el radar amb la part de Cullera on es troba el far, una trialera de uns tres kilòmetres aon podriem dir que hi han un 50% que no són ciclables.

Esmorzar a la baixada i tornada per el mateix lloc que hem anat per a fer un total de 92 kms a una mitja de 20km/h que contant les pujades i la trialera podem vorer com esta el personal de fort de cara a l´hivern i per que a més de un se li ha fet cara amunt la tornada a casa.

Perfil i dades de l´etapa i unes fotos:

FOTOS ARRIBANT DALT DEL CALVARI

Adolfo

El pulsòmetre de Adolfo a tope.

Paco Satorres

El grup agafant aire.

Paco Mellado

Marta

Pujant a la bola

Dalt de la bola

Per la senda de la bola.

Tornant a casa.
Açò és tot, el dissabte que ve més.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada