Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 29 de gener del 2012

EIXIDA 29/01/2012 BELLUS, ESTRET DE LES AIGUES, XATIVA.

Huí hem eixit a fer una ruta per rodar un poc ja que ahir al estar ploguent tinguérem festa.

Els 6 Punxa-rodes que hem anat, Javi Company, Raúl Salom, Paco Mellado, Ximo Rovira, Quique Balaguer i Jo ens hem unit als del BTT ALINEM de Castelló, onze en total.

Com que els camins estaven plens d´aigua de les plogudes dels últims dies hem fet una ruta pistera i amb més asfalt del que és habitual, primer fins a Bellús per el port de Benigànim i la ermita de Romaguera.
Esmorzar a la casa de la cultura de Bellús i tornada per el estret de les aigues fins a Xàtiva i per la via verda ( per les pedres de la antiga via de rodalies, un autèntic massatge) de Manuel a La Pobla.

Al final 52kms i un diumenge divertit per matar el cuquet.
Perfil de la etapa:


Açò és tot, la setmana que ve tenim eixida amb cotxe fins a Moixent per a fer la ruta del barranc de Vallmelos i el de la fos, recordeu a les 7:30 h ens vegem al parc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada