Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 17 de gener del 2012

EIXIDA 14/01/2012 ANNA, SUMACARCER

Molt de fred i mal oratge el que teniem este dissabte que podem traduir en poca asistencia de bikers, només tres assistents pero bons això si.

Quique Balaguer, Ferràn i jo ferem la ruta primer per les trialeres del port de Carcer fins arribar a Sellent i després per la del riu Sellent fins a Estubeny.

Arribada a Anna a bon hora i esmorzar immillorable al Bar Gallego on tenim un tracte i una qualitat exquisita, un esmorzar a 5 eurets i les burres tancades per esmorzar tranquils.

La tornada a buscar Sumacarcer i en esta ocasió hem baixat per la espectacular senda del Viró on el bikers de descens tenen preparades un montó de rampes per a fer el cabra, nosaltres les passem per el costat i enfilem cap a casa.
Perfil de la ruta, les fotos no estàn per que no podia treure les mans de dins d´els guants per el fred.


Açò és tot, la setmana que ve més i asperem que amb més asistencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada