Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 30 de novembre del 2011

EIXIDA 26/11/2011 LA BARRACA, PAS DEL LLOP.

Molt bon dia per a la pràctica de la BTT i molt bona la asistencia de bikers encara que es notava la fresqueta que ja està fent de matí.
Als 5 Punxa-Rodes que eixirem, Fede, Juanri, Javi Company, Adolfo i Jo s´hens uniren 3 amics de la penya Trenca-Cadenes també del poble i tots junts férem esta bonica ruta per les rodalies.

Començarem pujant al camp de tir de La pobla per anar calfant les cames ja que feia fresqueta, a continuació pujarem al Realeng de Carcaixent on acabarem de rematar les forçes i on algun membre del grup ja no es sentia ni les cames, baixada i per el estret a buscar les pujades i sendes que en porten fins a La Barraca on esmorzem al Bar El Hostal de categoria com sempre amb la bici ben resguardada.

La tornada refent el camí fins al pas del Llop, la senda estava ben mullada pero la baixem tots sense dificultats i agafem direcció al poble.

Perfil de l´etapa:


Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada