Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 20 de novembre del 2011

EIXIDA 19/11/2011 GAVARDA, ALT DEL PALMERAL, TOUS.

Un altre dissabte de mal oratge i ja en van 5 de seguits, al principi no sabíem si eixir o no eixir pero Javi Company que mai es rendis ens ha mogut a tots a rodar i encara com per que al final el dia s´ha apanyat prou.

Encara ens hem reunit 5 bikers, Javi Company, Javi Benavent, Adolfo, Paco Mellado i Jo.
Hem decidit rodar per la contorna per si de cas es posava a ploure de nou així que hem agafat direcció Gavarda la vella per pujar al Alt del Palmeral i per el tallafocs hem baixat a esmorzar a Tous, pujant ens hem trobat als nostres amics  del club Btt Repeló d´Alberic que també els a passat el mateix que nosaltres i han decidit quedar-se prop per si de cas plovia de nou.

Ara el grup era de 10, hem baixat per el tallafocs i tots junts a esmorzar a un bar que mai havien estat a Tous i que hens han recomanat els Repelons , la geladeria, un bon baret també per esmorzar a Tous, molta varietat de bocates i molt bons, com podeu vorer a la foto de baix, i ven servits.

La tornada l´hem feta per la pujada de la finca del castell fins a Gavarda la nova i després ja cap a casa que es feia tard.


Brascada & Chivito

Tot el grup esmorzant.

Açò és tot, asperem que la setmana que ve el temps acompanye un poc més i podam gaudir de la nostra afició a la btt i la muntanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada