Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 8 de maig del 2011

EIXIDA 08/05/2011 ANTENES DE BARX, PINET, BUIXCARRO.

Eixida de diumenge extraordinaria degut al mal oratge del dissabte que no ens va deixar fer la eixida programada.

Erem 3 bikers a les 8 del matí al parc, Paco Mellado, Raul Salom i Jo, com que tot el terreny estava ple        d´aigua hem decidit fer una ruta aon no tinguerem que tocar molta pedra per el perill que comportava, hem anat fins a Barx per el Pla de Corrals i per la senda de la Puig Mola a enllaçar amb la pujada a les antenes de Barx, coronem i baixem a esmorzar a bar Sant Pere de Pinet.

Després d´esmorzar pujadeta fins al Buixcarró i baixada espectacular per ha cremar tota la adrenalina amb el camí de la cantera del Buixcarró prou trencat de nou degut a les últimes plutjes.

El ritme de la etapa ha sigut prou bo, una mitja de 18km/h pero es que el Raul està molt fort, ha pujat en el plat gran fins a mitjan pujada de les antenes aon ja ha tingut que posar el plat del mig, i a vorer qui el seguia, està posant el llistó molt alt tindrem que entrenar fort per poder seguir-lo.

Perfil de la etapa i dades:


Açò és tot, la setmana que ve més i millor, asperem que continue el bon temps que hem tingut hui diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada