Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dissabte, 26 de febrer del 2011

EIXIDA 26/02/2011 LA CASELLA, FONT DE LA SANGONERA, FONT DE LA GRANATA, FAVARA.

Quin dia més bo i que bona asistencia hem tingut hui per a fer una ruta nova, 6 bikers erem , Javi Company, Adolfo, David, Fede, Ferran i Jo.
La ruta consistia en pujar per els cervols al Pla de Barber i després a la Font de la Sangonera per anar travessant la montanya fins a la Font de Granata i desde ací a esmorzar a Favara.


Vaig dibuixar jo la ruta al google hearth i la vaig pasar al GPS perque no vaig trovar ningun  track que unira les dos fonts i això que només les separen poc més de 2 km, pero ara ja sabem perque no hi havia track, és molt perillosa amb passos en fortes pendents que no pots passar a peu i tens que carregar amb la bici, fins i tot hi han cordes en trams que són com una via ferrata, no és una ruta per a fer en bici, eixos dos kilometres haurem tardat prop d´un hora en fer-los i això que eren de baixada pero en caiguda lliure com podeu vorer al perfil.


Al final ens han eixit 64km i 1400m de desnivell acumulat , una punxada, una caiguda sense consecuencies greus i esmorzar a les 12 del migdia, pero després de tot el patiment de huí, més d´un ens haura maleit, he de dir  que val molt  la pena fer aquesta ruta per les vistes tan espectaculars pero això la tornarem a fer pero sense la bici, apeuet.

Una imatge val més que mil paraules:

Fede i Ferran per La casella

Ferran

Pujant a la Font de la Sangonera

A La Font de la Sangonera, que vistes!!!!!

David i Javi a la font

Pas complicat amb cordes per asegurar-te.

Ferran i Javi a la Font de Granata

Font de Granata

Tornada per la marjal.
Açò és tot, la setmana que ve més i millor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada