Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 20 de febrer del 2011

EIXIDA 19/02/2011 SELLENT, ANNA, SUMACARCER..

Ja comença a notarse que s´apropa la primavera, que bons dies ens està fent per gaudir del nostre esport preferit, huí 4 bikers ens hem reunit a les 8 del matí al parc per fer una ruta típica i que ens agrada molt.
Hem anat, Javi Company, Ferràn, David i Jo.

Cada vegada que la fem provem alguna variació, hui després de Sellent hem pujat per la senda del Javali fins a la Finca de Quicorro, quina pujadeta més tècnica i dura, jo no l´havia pujat mai i m´agradat molt.

Esmorzar a Anna al Bar Tolo amb les bicis ven resguardades al garatge i per a la tornada hem decidit baixar a Suma per la senda del dinosauris, un altra senda espectacular que no te res a envejar-li a totes les altres que baixen a Suma, això si esta és encara més perillosa per la gran quantitat de pedres que te en punta.

Després tornada per la vora del riu fins a Casteló aon s´ha quedat David i a casa.

 




Les vistes de la presa de Tous
Açò és tot, la setmana que ve més i millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada