Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 28 de maig del 2012

I MARCHA BTT "EL CALVARIO" DE SOT DE FERRER.

Mitja dotzena de bikers ens desplaçarem ahir fins a Sot de Ferrer a la comarca del Alto Palancia (Castelló) per a fer està bonica marxa en la seua primera edició que transcorre per la serra calderona i la serra d´espadan.

Anarem Ximo, Quique, Fede Tormo, Paco Mellado, Jaume i Jo.

La ruta era de 41 kms amb 1000 metres de desnivell acumulat i un recorregut molt trenca-cames amb moltes pujades dures encara que ninguna massa llarga, rematant-la amb la pujada al calvari al km31 i desde ahi a meta tot sendes.

Resultat:

MARCHA   BTT  EL CALVARIO  SOT  DE FERRER
POS.NOMBRE                                             TIEMPO MEDIA      CLUB               POSICION CAT
131  ESTARELLES TORMO, SALVADOR 02:14:03   19,25   PUNXA RODES     Master 40       36
187  TORMO CLIMENT, FEDE                  02:26:27   17,62    PUNXA RODES     Master 30       97
202  GINER VENTURA, JAUME                02:29:28   17,26    PUNXA RODES     Senior             28
210  BALAGUER LOPEZ, ENRIQUE         02:30:51    17,10   PUNXA RODES      Master 40       60

216  CALATAYUD MELLADO, PACO     02:31:40     17,01  PUNXA RODES      Master 40        63
250  ROVIRA FAYOS, JOAQUIN             02:42:49     15,85   PUNXA RODES     Master 40       78


Perfil i imtges;


BTT PUNXA-RODES 

XIMO ROVIRA-XIMIN

PACO MELLADO-MELLI

BORO ESTARELLES- JO

JAUME GINER-EL XIQUET

QUIQUE BALAGUER-BALA

FEDE TORMO-CUNYAO

Açò és tot, la setmana que ve més.




EIXIDA DIA 26/05/2012 SENDA CADAVERS, QUATRETONDA, PLA DE CORRALS.

Este dissabte la asistencia no ha estat molt nombrosa degut a que la gent estava reservant-se per a la marxa del diumenge.
Hem acudit 5 bikers, Javi Company, Adolfo, Ferràn, Jaume i Jo.

La ruta per les serres de Quatretonda a fer la senda cadàvers, molt tècnica, alguna caiguda sense conseqüències greus afortunadament, a esmorzar al Jaguar de Quatretonda, després d´esmorzar pugema buscar la pista rapida de baixada fins al Pla de Corrals i a casa a descansar per a demà la marxa del calvari de Sot de Ferrer.

Un total de 55 kms a bon ritme per anar fent boca.

Perfil i unes imatges;


Unes imatges per la senda cadavers:





Açò és tot, demà més.




diumenge, 20 de maig del 2012

EIXIDA DIA 19/05/2012 BARRANC DE LA PEDRUSCA, QUATRETONDA, PEROT.

Que alegria hem tingut esta setmana amb la tornada de Ximo als Punxa-rodes. Ja feia molt de temps que no havia pogut vindre, ha estat entrenant dur i per fi ho ha aconseguit, amb la motivació de la marxa del proper diumenge i les ganes de tornar a la normalitat l´han fet estar un altra vegada a tope, ara a continuar a poc a poc.

Hem fet hui un bon grup amb la participació de 8 bikers, Javi Company, Fede Tormo, Quique, Ferran, Roberto, Jaume, Ximo i Jo.

La ruta que hem escollit ha estat molt be, una bona combinació de rampes dures, trialeres molt divertides i pujades tècniques que hens han fet suar de valent, hem tingut un parell de caigudes sense més conseqüències que les risses de tots comentant-les després, primer Jaume que no falla a la seua cita setmanal besant la terra i després Fede dins de un xarco de fang.

Hem començat per el barranc  de la pedrusca fins a la pista de Quatretonda on hem agafat la senda de la UVE per baixar a esmorzar al Bar Jaguar, la tornada per la cantera a la finca de Perot, Barxeta i  cap a casa, quasi 60 kilòmetres i 1000 metres de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges:


Ximo a mitjan baixada de la uve.

Ara falta pujar-la que els altres ja estan dalt.

El grupet.

Jaume i Javi

Ximo, no va ni suat.

Açò és tot, la setmana que ve sessió doble, dissabte farem algo tranquilets i diumenge a La Marcha del Calvario de Sot de Ferrer.






diumenge, 13 de maig del 2012

EIXIDA DIA 12/05/2012 ANNA, SUMACARCER

Ahir tornarem a fer esta bonica ruta cap a Anna per el riu Sellent i les sendes del Port de Carcer pero amb una variant nova que va ser la baixada a Sumacarcer per una senda que no coneixíem i que va resultar ser la més tècnica de les 5 que baixen des de dalt de la muntanya a Sumacarcer.

La asistencia va ser espectacular en un dia de molta calor un poc prompte per a tanta pero que a la gent li agrada per a fer btt, erem 8 bikers, Paco Tudela, que ja feia temps que no venia i amb màquina nova, Jaume, que després del seu debut va repetir, Javi Company, Paco Mellado, Fede Tormo, Ferràn, Quique i Jo.

El mati va anar molt be amb bon ritme i arribada poc després de les 10 del matí al Restaurant El Gallego de Anna on tinguérem la visita de Susi i el nanet Pep per esmorzar amb nosaltres.

Després d´un magnífic esmorzar la tornada amb molta calor cap a Sumacarcer, pugem el port i la baixada per la trialera molt divertida i perillosa, afortunadament tots arribarem be i a la marxeta cap a casa per Antella, Gavarda la vella i Alberic.
A la fi 60 kms  , casi 700 metres de desnivell acumulat i un altre dissabte amb els amics de la btt que és el més important.

Perfil de la etapa i unes imatges;


La rampa maleida, aquesta vegada tampoc.

Creuant el riu Sellent.

La rampa d´Estubeny, només 3 no feren peu, Javi Uno.

Fede un altre d´ells.

SI NENA, Ferràn un altre.

Tornada direcció Sumacarcer.

Açò és tot, la setmana que ve més.



diumenge, 6 de maig del 2012

EIXIDA DIA 05/05/2012 SENDA DEL PORTALET, LA QUINTANA.

Ahir agafem el tren a La Pobla per a començar la ruta a L´Alcudia de Crespins, erem 6 bikers, Javi Company, Fede Tormo, Jaume, Adolfo, Marta i Jo.
Jaume és un biker de Manuel que ahir va fer el seu debut amb nosaltres, asperem que continue vinguent a divertir-se amb nosaltres.

Començarem pujant l´antic port de L´Olleria fins a la senda del Portalet, pero aquesta vegada en conter de fer-la tota fins a Aielo de malferit ferem la tornada per una senda que no haviem fet mai fins al port de nou. Donar-li les gracies al amic Miguel Benito de "Huí No Caurem" que ens ha passat el track.

Després a disfrutar de les sendes de la Quintana molt divertides com sempre, esmorzar al merendero Pedro i la tornada per el estret de les aigües fins a Xàtiva i per les salines de Manuel a casa.

El perfil i unes imatges;


Els 5 per la senda del portalet,amplieu-la.

Fede i Jaume arrivant dalt.

El gran Javi Company.

Marta, ahí valenta.

El grup a La Quintana.

Nou pont de la Quintana, amb Jaume.

Aò és tot, la setmana que ve més , ahir decidirem anar a Anna, i la tornada com sempre a fer una de les sendes de Sumacarcer.





dimecres, 2 de maig del 2012

EIXIDA DIA 1/05/2012 AVENC, LLUTXENT, PINET.

Molt bon dia per a fer BTT huí dimarts dia de la festa del treball, nosaltres no hem treballat pero hem pedalejat de valent.

Fins a nou bikers hem acudit hui entre amics de La Pobla, Rafelguaraf, Castelló, Sanjaonet i Carcaixent, lo milloret de tota la contorna; Javi Company, Fede Negre, Enric, Vicent, Adolfo, Quique, Javi Benavent, Ferràn i Jo.

La ruta ha estat molt be, hem pujat per L´Avenc a fer una senda de baixada que no haviem fet mai fins a Llutxent, esmorzar en Llutxent i per Pinet hem pujat al Buixcarró i per el Pla de Corrals cap a casa, 60 kms i 1000 metres de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges;


Agrupament a mitan senda, hidratant-me.

Quique, al fons el Benicadell.

Ferràn i Javi Benavent.

Fede Negre, després que diga que no ix mai en les fotos.

Anem moguent...que es fa tard i tenim fam.

Fi de la senda.



Açò és tot, el dissabte que ve ens vegem a les 7:50 a l´estació, anirem a fer la senda del portalet.