Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 20 de maig del 2012

EIXIDA DIA 19/05/2012 BARRANC DE LA PEDRUSCA, QUATRETONDA, PEROT.

Que alegria hem tingut esta setmana amb la tornada de Ximo als Punxa-rodes. Ja feia molt de temps que no havia pogut vindre, ha estat entrenant dur i per fi ho ha aconseguit, amb la motivació de la marxa del proper diumenge i les ganes de tornar a la normalitat l´han fet estar un altra vegada a tope, ara a continuar a poc a poc.

Hem fet hui un bon grup amb la participació de 8 bikers, Javi Company, Fede Tormo, Quique, Ferran, Roberto, Jaume, Ximo i Jo.

La ruta que hem escollit ha estat molt be, una bona combinació de rampes dures, trialeres molt divertides i pujades tècniques que hens han fet suar de valent, hem tingut un parell de caigudes sense més conseqüències que les risses de tots comentant-les després, primer Jaume que no falla a la seua cita setmanal besant la terra i després Fede dins de un xarco de fang.

Hem començat per el barranc  de la pedrusca fins a la pista de Quatretonda on hem agafat la senda de la UVE per baixar a esmorzar al Bar Jaguar, la tornada per la cantera a la finca de Perot, Barxeta i  cap a casa, quasi 60 kilòmetres i 1000 metres de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges:


Ximo a mitjan baixada de la uve.

Ara falta pujar-la que els altres ja estan dalt.

El grupet.

Jaume i Javi

Ximo, no va ni suat.

Açò és tot, la setmana que ve sessió doble, dissabte farem algo tranquilets i diumenge a La Marcha del Calvario de Sot de Ferrer.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada