Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 6 de maig del 2012

EIXIDA DIA 05/05/2012 SENDA DEL PORTALET, LA QUINTANA.

Ahir agafem el tren a La Pobla per a començar la ruta a L´Alcudia de Crespins, erem 6 bikers, Javi Company, Fede Tormo, Jaume, Adolfo, Marta i Jo.
Jaume és un biker de Manuel que ahir va fer el seu debut amb nosaltres, asperem que continue vinguent a divertir-se amb nosaltres.

Començarem pujant l´antic port de L´Olleria fins a la senda del Portalet, pero aquesta vegada en conter de fer-la tota fins a Aielo de malferit ferem la tornada per una senda que no haviem fet mai fins al port de nou. Donar-li les gracies al amic Miguel Benito de "Huí No Caurem" que ens ha passat el track.

Després a disfrutar de les sendes de la Quintana molt divertides com sempre, esmorzar al merendero Pedro i la tornada per el estret de les aigües fins a Xàtiva i per les salines de Manuel a casa.

El perfil i unes imatges;


Els 5 per la senda del portalet,amplieu-la.

Fede i Jaume arrivant dalt.

El gran Javi Company.

Marta, ahí valenta.

El grup a La Quintana.

Nou pont de la Quintana, amb Jaume.

Aò és tot, la setmana que ve més , ahir decidirem anar a Anna, i la tornada com sempre a fer una de les sendes de Sumacarcer.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada