Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 4 de desembre del 2011

EIXIDA 03/12/2011 LA POBLA, BARX PASAETA PER AIGUA.

Arre burro que banyada agafarem ahir, mira que Maldonado donava aigua fins a migdia, pero nosaltres no li ferem cas, sabem més que ell i conforme està el temps i vinguent de ponent no plourà, hens varem autoconvencer nosaltres mateixa.
Si per que eixirem tres Bikers, Javi Company, Fede i Jo, la idea estava be, com havia estat ploguent tot el divendres farem una ruta més pistera, anem a Barx, antenes i esmorzar a Pinet i tornada per el Buixcarró.
El dia anava fent-se cada vegada més negre, a les primeres rampes del Pla de Corrals direcció a Barx notem que comencen a caure gotetes, açò no és res cuatre gotes de ponent tirem fins a Barx i esmorzem allí que quan acabem d´esmorzar segur que ja ha parat, va dir algun dels tres.
Pues això és el que férem, pero el temps no va fer cas, arribarem a Barx xopats, esmorzarem i quam eixirem del bar no plovia, queia aigua a canters, els carrers baixaven a tope, pero clar nosaltres som molt valents i diguem ara ja estem banyats agafem la bici que fins a casa és tot cara baix.
El més sec que duiem quan arribarem a La Pobla eren les dents, ara això si, en La Pobla no havia caigut ni una gota, pa fotre un poc més si pot el temps, que ganes tinc que vinga l´estiu...

El perfil i unes imatges:



Una imatge val més que mil paraules.


Aigua arroll.

Jo, Boro.

Javi ,fa cara de felicitat he?

Fede.

Ara aneu apuntat-se per a la eixida del dimarts dia 6 a Bicorp-Cortes de Pallàs.

Açò és tot, dimarts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada