Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 30 de gener del 2011

EIXIDA DIA 29/01/2011 EL REALENG,AVENC DEL AIGUA,LA BARRACA,PAS DEL LLOP,SAN BLAS.

Matí fresquet, a uns 5ºC, pero molt despejat el temps amb un bon sol  marcant ja l´arribada de la primavera que tantes ganes tenim.

4 bikers hem acudit huí, Javi Company, Ferran, Fede i Jo. La ruta ha estat molt be, la pujada a la finca del pinar molt dura com sempre i molt desoladora després dels cremats de passat estiu. Hem continuat per dins del Realeng fins a la sima del aigua i després de visitar la sima cap avall fins a la Barraca a esmorzar. He de dir que la senda que va del camí del realeng fins a la sima del aigua i després a La Barraca és molt poc ciclable i menys encara si la pilles tota banyada després de les plogudes del dijous i divendres passat, fins i tot Fede mira si li ha agradat que s´ha comprat un troset allí dalt, entre uns matolls i unes pedres per descansar panxa per amunt.

La tornada per el Pas del Llop i per completar la ruta hem pujat a San Blas i per la serratella cap a casa.

Unes dades e imatges del pla del avenc.





Açò és tot, la setmana que ve més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada