Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 3 de gener del 2011

EIXIDA DIA 02/01/2011 ESMORZAR DE CAPDANY A BELLUS.

Molt bon día aquest primer diumenge de 2011 i això és nota en la asistencia, 7 bikers hem acudit huí: Ferran, Raúl Salom, Ruben, Paco Mellado, Quique Balaguer, Fede i Jo.

En principi anavem a fer una eixida tranquileta per començar a cremar les calories de més consumides estos dies de nadal pero la gent tenia ganes de guerra i guerra que hem tingut.

Hem anat a Quatretonda per el barranc de La Pedrusca, les sendes d´aquest barranc són molt divertides, després per la pista del Buixcarró fins a Quatretonda i de ahí a esmorzar a Guadasequies, al bar El Faro aon ens hem unit amb 4 companys que havien eixit abans, Javi Company, Paco Peiró, Juanjo i Alfonso.
El esmorzar a guadasequies ha estat molt be, molt ben servits i unes vistes ben agradables.

La tornada a casa per l´estret de les aigues, la Torre de Lloris i el port del sapo cap a casa.
Menys mal que la eixida la voliem fer tranquileta, ens han eixit casi 58 km a una mitja de 19 km/h i més de 1000 metres de desnivell acumulat positiu.




Açò és tot la setmana que ve més, serà el disssabte a les 8 del matí, tornem al hora i al día normal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada