Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimarts, 15 de gener del 2013

EIXIDA DIA 12/01/2013 BENIFAIO, FIDEU, GITANA.


Crònica de German:

Ruta del 12 de gener de 2012. Amb un matinet fresquet 6 bikers ens disposavem a fer la famosa ruta de Benifaio, trialera del gas, Alfarp, Fideu, Gitana, Gitanilla, Tous i Pobla.
Ferran, Javi, Joan, Fede, Juanri i German.
Hem eixit de la Pobla amb el tren de les 7:50 direcció a Benifaio on hem començat amb un poc de retràs per diversos temes, (els fisiològics 'vale' i uno que no portava aigua 'pa matarlo'). Desde Benifaio ens hem dirigit per la vora del Gran Hotel  Picassent Talegs ***** i les seves instal.lacions de golf, a cercar el cami del toll que ens ha dut fins la Contienda on naix a la dreta  la trialera del Gas. Açi, el que no portava aigua ha redimit els seus pecats quedant mortet.
Al acabar aquesta trialera ens disposàvem a baixar fins Llombai per esmorzar però algú ha vist una sendeta que eixia a la dreta anomenada l’Estepar (per a nosaltres la senda de Javi&Co) i al crit de 'hi ha rodades de bicicleta' tots cap allà. Segona cagada. La sendeta tenia uns escalonets tipo la imposible i a la primer caiguda tots a peu menys el “cunyao” que se l'ha disfrutat i Juanri no se si també. Hem esmorzat de conya pero s'ha fet mes llarg que una quaresma, una hora i mitja, o aixi m'ha semblat. Però que bo estava l’entrepà de carn de cavall i que bona alguna per allí...
Desprès d'esmorzar ens hem acomiadat de Fede que ha tornat per carretera i tren per que si no de la Gitana abaixa amb un helicòpter UVI. I hem continuat cap a Catadau i Llombai hem fet una senda que puja per darrere de l’urbanitzacio Poble Nou direcció al cami del passeivir barranc de Cagarrina i un tros del cami de la colaita que ens ha dut fins al fideu, cuant creiem que ya teniem la feina feta, Javi ens ha dit que encara érem a la vereda Reial de Castella i no haviem ni possat a escalfar el caldo senyalant-nos dos pinets dalt de la montanya per on passava la pista que puja a la Gitana o Penya Monjo (al mapa topogràfic), (casi ens agafa un atac) una vegada dalt de la Gitana ja ens hem deixat caure per la vereda del pollet fins tous i per carretera a casa. En resum uns 72km i 1500m de desnivell acumulat.

Perfil i unes imatges:









Açò és tot, la pròxima eixida més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada