Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dimecres, 7 de novembre del 2012

EIXIDA DIA 03/11/2012 MOLLO DE MIRAMAR, PLA DE CORRALS.

Mala tardor estem tenint per a practicar la BTT amb tantes plogudes i mal oratge no ens deixa eixir i disfrutar del nostre esport favorit.
Este dissabte també estava plovisquejant pero encara hem eixit a pegar una volteta per les rodalies per si de cas es posava a ploure més fort tornar prompte a casa.
Erem German, Jaume, Joan, Fede i Jo, hem anat a pujar la finca del pinar o molló de miramar, el camí està cada vegada més ple d´obstacles per a que no passem, i després per les sendetes hem arrivat al Pla de Corrals on hem esmorzat.

Deprés d´esmorzar el temps estava més negre encara i començava a plovisquejar de nou així és que decidim tornar a casa, almenys aconseguim matar un poc el mono de btt que tenim.

Perfil de la etapa;El dissabte que ve més si ens deixa el temps...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada