Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 2 de juliol del 2012

EIXIDA DIA 30/06/2012 FINCA DEL PINAR, SIMA DEL AIGUA, LA BARRACA.

Dissabte amb molta calor i amb poca asistencia de bikers, sols tres hem anat huí; Ferràn, Fede i Jo.

Hem fet una ruta molt tècnica amb moltes trialeres molt tècniques i a bon ritme des de les 7:30 del matí que hem eixit de casa per poder arribar a un hora en la que la calor no hens castigara molt.
Primer pujant la finca del piner per seguir fins la sima del aigua on hem agafat la senda que naix a l´esquerra que hens du fins al camp de golf de La Barraca per una senda molt tècnica primer i una baixada molt perillosa després.
Esmorzar a La Barraca i tornada per el Pas del Llop cap a Carcaixent i al fi una pujadeta al camp de tir del poble que sempre és un bon postre sobretot a les 12 del migdia a 40ºC al sol.

Al fi més de 40 kilometres i casi 700 metres de desnivell acumulat i a les 12:00 hores del migdia a casa amb 40ºC ja al termómetre.

El perfil de la etapa i unes fotos.


Vistes del camp de golf de La barraca.

La senda de baixada.


Incendi des de el poble, lamentable, ens quedem sense montanya.

Açò és tot, la setmana que ve més.


1 comentari:

  1. És molt trist veure com ha quedat tot, mort, sense vida, però de segur que d'ací uns temps, quasi ningú se'n recorda de res, sols la gent que hi viu o estimem la natura.

    ResponElimina