Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 19 de març del 2012

EIXIDA DIA 17/03/2012 FINCA PEROT, QUATRETONDA

Bona asistencia de bikers encara que estem en falles, 5 ham acudit hui a pegar la volteta en la bici, Javi Company, Quique Balaguer, Paco Mellado, Javi Benavent i Jo.

La ruta que teniem prevista era pujar per la finca de Perot fins al port de Benigànim i desprès per les sendes de Romaguera anar a esmorzar a Bellús, pero una desafortunada caiguda de Quique per Perot, afortunadament no ha segut res greu per que el  casc l´ha salvat d´obrir-se el cap, que mai vos oblide posar-vos el casc per favor, ens ha fet canviar els plans, hem esmorzat a Quatretonda i per la pista del Pla de Corrals cap a casa.

Ací teniu el perfil de l´etapa i unes imatges:


Unes fregues al coll, chacala, chacala...

Marques de guerra de Quique.

Anem llevant-mos roba que ja fa calor.

Açò és tot, las setmana que ve més.

Recordeu que el diumenge dia 1 de Abril anem a Utiel a fer la Ruta de Benageber, són 63 km i 1700 metres de acumulat, aneu apuntant-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada