Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 18 de desembre del 2011

EIXIDA 17/12/2011 CREUETA DE L´OLLERIA, BELLUS, SALINES DE MANUEL.

Bona ruta la que hem fet hui Javi Benavent i Jo només, ja que els demés companys estaven descansant després de una nit de sopars d´empresa.

Molt bon dia amb temperatures fresquetes pero que no han arribant a molestar i que amb la eixida del sol ha millorat moltíssim la temperatura.
Hem anat a pujar a la creueta de L´Olleria ja que feia molt de temps que no haviem anat i la veritat que la pujada és de les més dures que es poden pujar per la contornà.
Per no agafar massa carretera hem anat per la Font Amarga fins a la Llosa i despres per darrere de Novetlé fins al carril bici que hens du als peus del antic port de L´Olleria.

Baixada a esmorzar a Bellús i la tornada per la senda del aigua fins al saladrar de la Llosa per agafar les sendes de les salines fins a Manuel i La Pobla.
Al fi més de 60kms  i casi 900 metres de desnivell acumulat positiu i abans de la una del migdia ja estavem a casa.
El  perfil de la ruta i unes imatges:


Entrada de la senda del portalet, la deixem per a un altre dia.

Javi arribant a la creu, espectacular la pujada.

Açò és tot la setmana que ve recordeu que tenim una eixideta light i després esmorzar per a celebrar el nadal a la cantina, no falleu.
BON NADAL A TOTS.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada