Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 18 d’abril del 2011

EIXIDA 16/04/2011 TROBADA BTT EL CUC 2010

Bona ruta hem fet esta setmana, 5 bikers, Javi Company, Raúl, Ferran, Fede i Jo, ens hem desplaçat fins a   L´Alcudia per a fer la ruta de la X Marxa BTT EL CUC del any 2010 que la ferem Fede, Paco Mellado i JO el dia de la marxa i que tant ens va agradar.

Es tracta de una marxa que és més tècnica que dura, pujes uns 800 metres de desnivell acumulat i 46 km pero té una varietat de sendes,, trialeres de baixada i de pujada i un parell de barrancs que la fan molt divertida i entretinguda.

Ací teniu el perfil i unes imatges.


Esmorzar a l´horta, bo i barat

Raúl no es va seure ni per esmorzar

La senda de les dones

Ferran i Jo per la senda de les dones

Agafant aire

Ferran i Jo pujant la senda de les dones, combinada per supost.

Açò és tot, la setmana que ve com que és Pasqua no hi ha ruta, ens vegem el cap de setmana seguent, que tingau bona pasqua tots i no abuseu molt de la mona i el xocalate que després les pujades pesen un poquet més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada