Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 27 de març del 2011

EIXIDA DIA 26/03/2011 BENIFAIO, LLOMBAI, LA GITANA

Este dissabte hem tornat a fer el que és ja una ruta classica dins del nostre calendari ,La gitana.
Hem agafat el tren 4 bikers, Javi Company, Paco Mellado, Fede i Jo. a les 7:50 del matí fins a Benifaio per ha desde allí començar esta bonica ruta.
En aquesta ocasió la anada fins a Llombai la hem modificat per a fer-la un poc més dura pujant per la "trialera del gas" mare que trialera, és una passada estem pensant fer una ruta pero per a baixar-la que serà algo espectacular. Despres de la trialera del gas per el paratge natural "EL TELLO" de Llombai, una zona molt bonica, hem baixat a esmorzar a LLombai.
Després de carregar energies ve el plat fort de la jornada, eixida de Llombai pujant per un altra trialera,pujada al Fideu per anar obrint boca, ací més d´un ja volia morir-se i de postre la pujada a La Gitana, que cada vegada que la puje pense, "açò pa que senyor".. que empina està , te planta cara pero poquet a poquet es puja be.
Una vegada dalt tot el trajecte pica cap avall fins arrivar a Tous, es pot baixar per molts llocs distins, nosaltres hem baixat per el port de Tous per arrivar a casa a un hora prudent, les 14:00.

Perfil de la eixida:

Imatge del recorregut.

ARRIVADA DALT DE LA GITANA

Javi Company

Fede

Paco Mellado

Vistes desde dalt

el paisatge es molt bonic.

Açò és tot, la setmana que ve més i millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada