Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

diumenge, 23 de gener del 2011

EIXIDA DIA 23/01/2011 XATIVA, ALCUDIA, TERRENYS ABOCADOR, TORRELLA, SANTANA, SALINES.

Cal dir que no te que estar uno massa be del cap per a eixir un día com este dissabte a les 8 del matí a -4ºC, be dons 4 bikers, Javi Benavent, Raul Salom, Paco Mellado i Jo, hem acudit a l´estacio per desplaçar-mos fins a Xàtiva a fer una ruta dels nostres company de HUI NO CAUREM que ens ha agradat molt i que repetirem.

La ruta ix de Xàtiva i després de travessar Annuir, Ayacor i Alcudia de Crespins s´endinsa per la montanya i els terrenys aon volem fer al macroabocador de Llanera aon podem gaudir de rampes dures, sendes de baixada divertides i tot el que pugues demanar-li a una eixida de btt.

Esmorzar a Torrella i aci comencem la tornada ja separant-mos de la ruta de Hui no Caurem i anem per la ruta rosa a Santana , baixem per les sendes a buscar les salines de Manuel i a casa.

Ens han eixit 50km, casi 1200 metres de desnivell acumulat i un IBP de 105AA el qual ens indica la duresa i la calitat de la ruta, poques vegades tenim un IBP tan alt.





Açò és tot la setmana que ve més i millor, asperem que no faja tan de fred encara que les prediccions no són gens bones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada