Som un grup de amics de La Pobla Llarga amants de la bicicleta tot terreny i de la natura.
Tots els dissabtes a les 8 del matí ens vegem al Parc Don Jose Matias Aragon ,front les escoles, per fer una ruta de BTT .

Si algú vol unir-se a nosaltres està convidat, sols fa falta tenir ganes de fer esport, una btt i una bona condició física per aguantar 50-60 km amb btt.(a i 5 ó 6 € per al esmorzar.)

dilluns, 6 de desembre del 2010

EIXIDA DIA 06/12/2010 PLANES, ALCALA DE LA JOVADA, PLANES.

Ruta nº 9 dels CENTRE BTT EL COMTAT, una espectacular ruta la que hem fet huí 4 bikers, Javi Company, Ferran, Fede i Jo.

Ens hem desplaçat fins a Planes amb el cotxe per a fer està magnifica i dura ruta que forma part de les rutes dels CENTRES BTT DE VALENCIA,en particular la nº 9  del COMPTAT.

La ruta te 40 km i 1300 metres de desnivell acumulat, va per uns paratges espectaculars per la Vall de Alcala i els voltans, hem passat per Planes, Catamaruc, Tollos, Alcala de la Jovada, Beniaia i Benialfaquí tot per camins de montanya, molt pedregosos amb pujades i baixades molt dures i trencades i uns boscs de carasques i pinars com hi han pocs per el nostre territori.
Ens ha acompanyat tota la ruta un fort vent que en ocasions hen ha fet fins i tot perdre el equilibri dalt la bici i tindre que parar, ha estat el únic inconvenient del día.

La ruta està prou ben senyalitzada pero nosaltres l´hem fet amb el gps , els tracks estan al wikiloc.

Perfil i unes imatges;


Catamaruc

Tollos

La ruta està prou ben senyalitzada

El paisatge és espectacular

Alcala de la Jovada

Beniaia

Benialfaquí


Açò és tot, demà o dimecres més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada